Profil

Real Safety har leveret afdækning og flangebeskyttelse til professionelle brugere siden 2005.

Vi er en anerkendt leverandør til offshore og process industrien som stiller høje krav i forbindelse med produktion, sandblæsning og maling. Produkterne i standard størrelser lagerføres i Esbjerg og Stavanger og vi leverer i hele Skandinavien.

Med 10 års erfaring i branchen yder vi professionel vejledning og er din faste leverandør af flangebeskyttelse, plastpropper, plathætter samt møtrik - og boltbeskyttere.

Produktionen af plast- og gummiprodukter tog fart i begyndelsen af 1960'erne. Siden da er både plast- og gummimaterialer blevet forbedret, og i kombination med voksende ekspertise samt erfaring, har dette resulteret i en række innovative produkter målrettet til det industrielle og maritime marked. Kerneområderne omfatter udvikling og produktion af selvklæbende produkter til afdækning og beskyttelse af flanger, rør og kantprofiler. Endvidere suppleres produktsortimentet fra førende europæiske plast- og gummi producenter.

Nye produkter udvikles løbende til at opfylde skiftende produktspecifikationer. Samarbejde og problemløsning med vores kunder er nøgleord.

Vi ligger stor vægt på at tilbyde vores kunder hurtig levering, de bedste produkter og til den bedste pris. Vi bestræber os på at yde den bedste service, og ønsker et langvarigt samarbejde med vores kunder.

Ønsker du at høre mere om os eller starte et samarbejde med os, så kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt

REAL SAFETY
Auktionsgade 30
Dk- 6700 Esbjerg

Tlf: +45 26 15 80 10

Email: info@distixx.eu

Åbningstider

Mandag: kl. 8.00 - 16.00
Tirsdag:  kl. 8.00 - 16.00
Onsdag: kl. 8.00 - 16.00
Torsdag: kl. 8.00 - 16.00
Fredag: kl. 8.00 - 15.00

footer-map

Salg og lager for Danmark, Norge og Sverige